Hva betyr det å tisse i en drøm?
Hva betyr det å tisse i en drøm?

Video: Hva betyr det å tisse i en drøm?

Video: Hva betyr det å tisse i en drøm?
Video: Storytime -Hva betyr drømmene mine? 2024, Juli
Anonim

Til drøm at du er urinering symboliserer en rensing og frigjøring av negative eller undertrykte følelser. Avhengig av din drøm kontekst, vannlating er et symbol på å ha eller mangle grunnleggende kontroll over livet ditt. Til drøm at noen er urinering på deg midler at du føler den følelsesmessige byrden til denne personen.

Hva betyr det når du tipper sengen under en drøm når du holder dette for øye?

Seng - fukting (også kjent som søvnenurose og urininkontinens) er en ganske vanlig tilstand i små barn og er sett på som et tegn på animmatur, utviklende blære. Imidlertid når voksne vete sengen den er ofte en indikasjon på en underliggende sykdom, sykdom eller et symptom på andre ubehandlede medisinske tilstander.

Man kan også spørre, hvorfor drømmer jeg om å gå på do? Bad symboliserer de intime, men ubehagelige aspektene ved livene våre. De er symboler for eliminering, rensing og lindring av avfall. Drømmer Om bad er vanligvis relatert til våre instinkter og oppfordringer. Hvis du drømte om en baderom , kanskje dette drøm er et tegn på at du trenger å avlaste deg selv for noen byrder.

hva betyr det når du drømmer om urin på gulvet?

Tisser på en gulv kan symboliserer hvor viktige følelser er i livet ditt og det du har en sterk behov for å uttrykke disse følelsene som en del av hvem du er . Hvis din vannlating drøm foregår i en offentlig setting, du er føler seg sårbar. Den er tid til å utforske kreativitet og trygge måter å uttrykke følelsene dine på.

Hvorfor tisset jeg i søvn i natt?

Du kan høre ham kalle problemet ditt for nattlig enurese, som er det medisinske navnet på tilstanden. Noen av grunnene til at det kan skje med deg: Nyrene dine lager mer tisse tannormalt. Et hormon kalt ADH forteller nyrene dine å lage mindre urin , og du gjør normalt mindre av dette hormonet kl natt.

Anbefalt: