Hvordan finner jeg MSDS?
Hvordan finner jeg MSDS?

Video: Hvordan finner jeg MSDS?

Video: Hvordan finner jeg MSDS?
Video: The HOLY GRAIL of Precision Machining | SIP Hydroptic 6 Jig Borer 2024, Juli
Anonim

Klikk på Vis SDS lenke fra produktsiden. GHS-kompatible ark i PDF-format. Tilgjengelig på flere språk. Søk gjennom produktkategoriene etter det biokjemiske produktet av interesse, og klikk deretter på HMS -datablad lenken under den blå kategorien Renhet og kvalitetskontroll.

På samme måte kan man spørre seg, hva er et sikkerhetsdatablad og hvor kan du få det?

De HMS -datablad må være lett tilgjengelig for arbeidstakerne som eksponeres for det kontrollerte produktet og for helse- og sikkerhetskomiteen eller representanten. Hvis et kontrollert produkt lages på arbeidsplassen, har arbeidsgiver plikt til å utarbeide en MSDS for noen av disse produktene.

For det andre, hvor må MSDS -ark være plassert? Noen arbeidsgivere beholder HMS -datablad informasjon i en perm i en sentral plassering (f.eks. i pickupen på en byggeplass). Andre, spesielt på arbeidsplasser med farlige kjemikalier, datastyrer Materialsikkerhetsdatablad informasjon og gi tilgang gjennom terminaler.

Videre, hvem gir en MSDS?

Hazard Communication Standard (HCS) (29 CFR 1910.1200(g)), revidert i 2012, krever at kjemikalieprodusenten, distributøren eller importøren gi Sikkerhetsdatablad (SDS) (tidligere HMS -datablad eller sikkerhetsdatablad) for hvert farlig kjemikalie til nedstrømsbrukere for å formidle informasjon om disse farene.

Hvor oppbevares HMS -databladet?

Din veileder bør ha en HMS -datablad /SDS for alle kjemikalier du må arbeide med. Disse burde være beholdt i et bindemiddel som er tilgjengelig for ansatte på arbeidsstedet for umiddelbar tilgang.

Anbefalt: