Hva er det medisinske uttrykket for rotbehandling?
Hva er det medisinske uttrykket for rotbehandling?

Video: Hva er det medisinske uttrykket for rotbehandling?

Video: Hva er det medisinske uttrykket for rotbehandling?
Video: Root Canal Treatment Step by Step 2024, Juli
Anonim

Rotfyllingsterapi , også kjent som endodontisk terapi , er en tannlege behandling for å fjerne infeksjon fra innsiden av en tann . Det kan også beskytte tann fra fremtidige infeksjoner. Det utføres i fruktkjøttet tann , hvilken er den rotfylling.

Dessuten, hvordan forklarer du en rotfylling til en pasient?

EN rotfylling utføres når endodontist fjerner den infiserte pulpa og nerve i rot av tannen, renser og former innsiden av tannen rotfylling , så fyller og forsegler plassen. Etterpå vil tannlegen sette en krone på tannen for å beskytte og gjenopprette den til sin opprinnelige funksjon.

Man kan også spørre, er en rotkanal smertefull? Rotfylling terapi utføres når pulpa som er sammensatt av nerver og blodårer i tannen blir infisert eller skadet. Folk frykter rotkanaler fordi de antar at de er det smertefullt . Faktisk rapporterer de fleste at selve prosedyren ikke er mer smertefullt enn å ha fyllet.

Vet også, hvorfor tar en rotkanal 3 besøk?

Du kan forvente to eller tre besøk for endodonti behandling , bedre kjent som en rotfylling . Din første avtale jobber med å fikse smerten du sannsynligvis har, og det burde ikke ta for lenge. Når rotfylling arbeidet er fullført vil du sannsynligvis trenge en krone til tannen, så det blir ekstra avtaler.

Hvor lang tid tar en rotfylling?

ca 90 minutter

Anbefalt: