Hva er ipratropium albuterol for?
Hva er ipratropium albuterol for?

Video: Hva er ipratropium albuterol for?

Video: Hva er ipratropium albuterol for?
Video: How to Prepare Albuterol and use it in a Nebulizer 2024, Juli
Anonim

DuoNeb® ( ipratropium bromid og albuterol sulfat) brukes til å behandle innsnevring av luftveiene (bronkospasme) som skjer med kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) hos voksne pasienter som trenger å bruke mer enn ett bronkodilaterende legemiddel.

Med tanke på dette, er ipratropium albuterol et steroid?

Combivent ( ipratropium bromid og albuterol sulfat) er en inhalator som er en kombinasjon av en antikolinerg bronkodilatator og en selektiv beta2-adrenerg bronkodilatator som brukes til å behandle og forebygge symptomer (hvesenhet og kortpustethet) forårsaket av pågående lungesykdom (kronisk obstruktiv lungesykdom-KOL)

er ipratropium bedre enn albuterol? Våre studieresultater bekrefter at en fastdosekombinasjon av ipratropium bromid og albuterol sulfat er mer effektivt enn albuterol base alene hos pasienter med KOLS. Gjennomsnittlig topprespons var 26% til 28% høyere for kombinasjonsaerosolen enn til albuterol.

På samme måte kan man spørre, hva brukes ipratropium albuterol til?

Ipratropium og albuterol kombinasjonen er pleide å hjelpe til med å kontrollere symptomene på lungesykdommer, for eksempel astma, kronisk bronkitt og emfysem. Det er også pleide å behandle luftstrømblokkering og forhindre forverring av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOL) hos pasienter som trenger annen medisin.

Hva er merkenavnet for ipratropium albuterol?

Albuterol/ipratropium er et kombinasjonsprodukt som består av to bronkodilatatorer , albuterol ( Proventil ; Ventolin ) og ipratropium (Atrovent) som brukes til behandling av kronisk obstruktiv lungesykdom (bronkitt og emfysem) når det er tegn på spasmer (innsnevring) i luftveiene (bronkier).

Anbefalt: