Hva er unotert prosedyrekode?
Hva er unotert prosedyrekode?

Video: Hva er unotert prosedyrekode?

Video: Hva er unotert prosedyrekode?
Video: CPT video 215 Unlisted procedure 2024, Juli
Anonim

Unoterte koder tilby midler til rapportering og sporing av tjenester og prosedyrer inntil en mer spesifikk kode er etablert. I henhold til gjeldende prosedyreterminologi Instruksjoner for bruk av CPT Kodebok, velg navnet på prosedyren eller tjenesten som nøyaktig identifiserer tjenesten som er utført.

Hva er følgelig unoterte CPT -koder?

An unotert HCPCS kode representerer en vare, tjeneste eller prosedyre som det ikke er spesifikt for CPT eller nivå II alfanumerisk HCPCS kode . Unoterte koder skal bare rapporteres hvis ingen andre spesifikke HCPCS koder beskrive prosedyren eller tjenesten tilstrekkelig.

På samme måte, hva er prosedyrekode 17999? CPT 17999 , Under Annet Prosedyrer på integumentærsystemet. Den nåværende prosedyreterminologien ( CPT ) kode 17999 som vedlikeholdt av American Medical Association, er en medisinsk prosedyre kode under serien - Annet Prosedyrer på integumentærsystemet.

Med tanke på dette, hva er den unoterte anestesiprosedyre -koden?

Til unoterte anestesiprosedyrer , som betyr de prosedyrer eller tjenester som ikke har en mer spesifikk og passende CPT ® kode tilgjengelig, den kode settet inkluderer 01999.

Hva er CPT-kode j7999?

J7999 er en gyldig HCPCS for 2020 kode for sammensatt stoff, ikke på annen måte klassifisert eller bare "Sammensatt stoff, noc" for kort, brukt i medisinsk behandling.

Anbefalt: