Hva slags medisin er restoril?
Hva slags medisin er restoril?
Anonim

Restoril er en angstdempende medisin og tilhører en klasse medisiner kjent som benzodiazepiner . Annen benzodiazepiner inkludere diazepam ( Valium ), alprazolam ( Xanax ), klonazepam ( Klonopin ) flurazepam ( Dalmane ), og lorazepam ( Ativan ).

I forbindelse med dette, er restoril en god sovepille?

RESTORIL er et beroligende-hypnotisk ( søvn ) medisin. RESTORIL brukes hos voksne for kortsiktig (vanligvis 7 til 10 dager) behandling av a søvn problem som kalles søvnløshet. Symptomer på søvnløshet inkluderer: problemer med å sovne.

Er Temazepam i tillegg bra for angst? Temazepam er et legemiddel som brukes til behandling angst . Det er i benzodiazepinklassen, den samme familien som inkluderer diazepam (Valium), alprazolam (Xanax), klonazepam (Klonopin), flurazepam (Dalmane), lorazepam (Ativan) og andre. FDA godkjent temazepam i februar 1981.

Vurderer dette, er Temazepam et farlig stoff?

Selv om benzodiazepiner har en høy terapeutisk indeks, er temazepam en av de farligere i denne klassen av legemidler. Kombinasjonen av alkohol og temazepam gjør døden forbi alkoholforgiftning mer sannsynlig.

Er Temazepam en sovepille?

Temazepam brukes på kortsiktig basis for å behandle søvnløshet (vansker med å sovne eller holde seg i søvn). Temazepam er i en klasse med medisiner som kalles benzodiazepiner. Det fungerer ved å bremse aktiviteten i hjernen for å tillate søvn.

Anbefalt: