Hva er en god erstatning for Roundup?
Hva er en god erstatning for Roundup?

Video: Hva er en god erstatning for Roundup?

Video: Hva er en god erstatning for Roundup?
Video: ROUND UP I NON SELECTIVE herbicide I chemical spray l weed killer I boholian Farmer rapsody 2024, Juli
Anonim

Kombinere salt og eddik vil gjøre din alternativ til Roundup "ekstra styrke." Olje eller såpe - Olje vil bryte ned ethvert belegg eller andre naturlige barrierer som mange ugress produserer for å beskytte bladene. Ved å bruke olje eller såpe i blandingen din gir du eddiken og saltet større sjanse til å trenge inn i ugresset.

Er det i denne forbindelse et trygt alternativ til glyfosat?

Heller enn å bruke Roundup , der er flere fullstendig trygge alternativer for ugrasmidler som jeg anbefaler (de er alle bredspektrede, så du må være forsiktig med hvor du sprøyter). Eddik, sitronsyre eller nellikolje er sikker "naturlige" ugressmidler som dreper ugress.

I tillegg, er Roundup trygt å bruke 2019? Monsanto insisterer Roundup er ikke kreftfremkallende, sier at den ikke har noen planer om å trekke den ut av markedet og anker dommene. Det er klart at disse produktene er sikker når det brukes som anvist,» sa Rakesh Kilaru, en Washington-advokat for Monsanto.

Her er Roundup trygt å bruke nå?

En sikrere, naturlig ugressmiddel Dessverre det beste svaret tilgjengelig i dag er "kanskje". Inntil det er mer data som beviser det Roundup -og ikke bare dens aktive ingrediens glyfosat-er sikker for mennesker, dyr og miljø er det viktig å huske at ugressmidlet ubestridelig er et giftstoff.

Hvor er Roundup utestengt?

Belgia: Utestengt den individuelle bruken av glyfosat . I 2017 stemte Belgia mot lisensiering glyfosat i EU.

Anbefalt: