Hva kan brukes i stedet for amiodaron?
Hva kan brukes i stedet for amiodaron?

Video: Hva kan brukes i stedet for amiodaron?

Video: Hva kan brukes i stedet for amiodaron?
Video: Herzrhythmusstörungen behandeln. Amiodaron, Verapamil, Metoprolol und Co. erklärt. 2024, Juli
Anonim

Multaq® (dronedarone) er et nytt legemiddel for atrieflimmer og atrieflimmer som er en potensiell erstatning for amiodaron . Multaq® har fordelene av amiodaron , men uten jodradikalene som er ansvarlige for amiodarons giftighet. I kliniske studier viste dronedarone ikke skjoldbruskkjertel eller lungetoksisitet.

Med tanke på dette, finnes det et bedre stoff enn amiodaron?

Multaq (dronedarone) er et dyrt merkenavn medisiner lik amiodaron . Multaq er bedre tolereres og har færre bivirkninger enn amiodaron -men den fungerer ikke like godt. Pasienter som tar Multaq for å forebygge atrieflimmer har halvparten så stor sannsynlighet for å forbli i sinusrytmen som pasienter på amiodaron.

Spørsmålet er senere, kan du slutte å ta amiodaron plutselig? Selv om det er usannsynlig en pasient ville oppleve abstinenssymptomer eller bli stående uten noen av sine bedre fordeler når stoppe amiodaron plutselig , forbrukere bør alltid snakke med legen sin før de Stoppe behandlingsplan.

Er det i tillegg en erstatning for sotalol?

Sotalol AF brukes til å behandle atrieflimmer eller hjerteflutter. Sotalol og sotalol AF kan ikke byttes ut for hverandre. De har forskjeller i dosering, administrering og sikkerhet.

Hvor farlig er amiodaron?

Amiodaron bør kun brukes hvis du har en livstruende arytmi eller uregelmessig hjertefrekvens. Denne medisinen har risiko for alvorlige bivirkninger. Disse inkluderer alvorlige lungeproblemer, leverproblemer, forverring av uregelmessig hjertefrekvens og tap av syn. Disse problemene kan være dødelige.

Anbefalt: