Er milbemycinoksim trygt for hunder?
Er milbemycinoksim trygt for hunder?

Video: Er milbemycinoksim trygt for hunder?

Video: Er milbemycinoksim trygt for hunder?
Video: Paarung beim Hund 2024, Juni
Anonim

Milbemycin er sikker til bruk i de fleste kjæledyr . Milbemycin skal ikke brukes i: hunder uten en negativ negativ hjerteormtest.

Er milbemycin oxime dessuten trygt for katter?

I katter , a milbemycin oxime øredråpe er kommersielt tilgjengelig. Det er ingen meningsfylte legemiddelinteraksjoner bortsett fra hos hunder med MDR1 -mutasjonen. Raser som er mest involvert er collie-relaterte raser, men andre raser kan være involvert.

Ved siden av ovenfor, hvor lenge forblir ivermektin i hundens system? Eliminasjonshalveringstiden etter oral administrering av ivermektin til hunder er 3,3 dager, 43, 44 mens etter administrering av SC er halveringstiden 3,2 dager hunder 43 og 3,4 dager hos katter.

Heri, er ivermectin trygt for hunder?

Gitt i riktige doser og under tilsyn av en veterinær, ivermektin er sikker for de fleste hunder og er svært effektiv i å behandle og forebygge en rekke parasitter. Imidlertid, a hund med mutasjonen som inntar stoffet, kan det bli kalt en alvorlig, livstruende reaksjon ivermektin giftighet.

Er moxidectin trygt for hunder?

Moksidectin skal ikke brukes i kjæledyr som er overfølsomme eller allergiske mot det. Noen raser av hunder (f.eks. collie, gjeterhunder og collie- eller gjeterhund-kryssraser) er mer følsomme for moksidektin enn andre. Hvis det brukes i foreskrevne doser for forebygging av hjerteorm, vurderes det sikker for MDR1 berørt hunder.

Anbefalt: