Hva er zosyn ikke kompatibelt med?
Hva er zosyn ikke kompatibelt med?

Video: Hva er zosyn ikke kompatibelt med?

Video: Hva er zosyn ikke kompatibelt med?
Video: IV Piggy back with an incompatible solution 2024, Juli
Anonim

ZOSYN , som inneholder EDTA, er kompatibel med amikacin og gentamicin for samtidig infusjon på Y-stedet i visse fortynningsmidler og ved spesifikke konsentrasjoner. ZOSYN er ikke kompatibel med tobramycin for samtidig infusjon på Y-stedet [se Dosering og administrasjon (2.7)].

Er Vanc og zosyn også kompatible?

Resultatene våre viste det piperacillin natrium-tazobactam og vankomycin er fysisk kompatibel ved konsentrasjoner som vanligvis brukes ved langvarige infusjoner.

For det andre, er zosyn et sterkt antibiotikum? Zosyn er en kombinasjonsmedisin som inneholder to legemidler, piperacillin og tazobactam. Piperacillin er en antibiotika , og tazobactam er en beta-laktamasehemmer, som forhindrer motstand mot antibiotika.

På samme måte, hvilke bakterier dekker ikke zosyn?

De ikke tildekk : MRSA, VRE, atypiske, blant andre. Zosyn (Piperacillin/Tazobactam) – bredere på grunn av utmerket anaerob dekning , aktivitet mot Amp-mottakelig Enterococcus.

Hva er det generiske navnet på Zosyn?

Piperacillin/tazobactam brukes til å behandle en rekke bakterielle infeksjoner. Det er et penicillin-antibiotikum. Det virker ved å stoppe veksten av bakterier.

Anbefalt: