Hva betyr artrodesestatus?
Hva betyr artrodesestatus?

Video: Hva betyr artrodesestatus?

Video: Hva betyr artrodesestatus?
Video: Webinarserie del 2: Hva betyr 3D designteknologi for din bedrift? 2024, Juli
Anonim

Artrodese er den fusjon av ryggvirvler over et leddrom som skjer gjennom en naturlig prosess eller som et resultat av kirurgisk inngrep. Artrodese immobiliserer leddene på nivå med fusjon . Dermed kan prosedyren brukes til å behandle smerter forårsaket av bevegelse eller ustabilitet i ryggraden.

Angående dette, er artrodese det samme som en fusjon?

Artrodese er også kjent som syndese eller kunstig ankylose. Det blir også ofte referert til som ledd fusjon . Det er en metode for kirurgisk leddforbening som brukes til å smelte sammen knoklene i et ledd når andre behandlinger ikke gir positive resultater.

Er artrodesekirurgi også smertefullt? Det er normalt å føle smerte etter at du har felles fusjonskirurgi . Legen din vil hjelpe deg med å kontrollere dette.

For det andre, hvorfor utføres artrodese?

An artrodese er et kirurgisk inngrep, også kalt ledd fusjon . I utfører en artrodese , er målet å permanent holde en ledd i en fast posisjon, og la beinet vokse over det leddet. Selv om dette betyr at leddet aldri vil bøye seg igjen, er det ofte dramatisk smertelindring i det området.

Hvor lang tid tar artrodeseoperasjon?

Ankel fusjonskirurgi kan ta mellom to og tre timer å utføre. Spinalbedøvelse er vanligvis gitt for å dumme deg fra livet og ned, og du blir vanligvis bedøvet slik at du sover gjennom fremgangsmåte . Din kirurg må kanskje gjøre flere snitt.

Anbefalt: