Hvorfor oppstår decerebrate holdninger?
Hvorfor oppstår decerebrate holdninger?

Video: Hvorfor oppstår decerebrate holdninger?

Video: Hvorfor oppstår decerebrate holdninger?
Video: Декортикация против децеребративного позирования 2024, Juli
Anonim

En alvorlig skade på hjernen er den vanlige årsaken til decerebrate holdning . Decerebrate holdning kan forekomme på den ene siden, på begge sider, eller i bare armene. Det kan veksle med en annen type unormal holdning kalt deortisere holdning.

Foruten dette, hva forårsaker Decorticate og Decerebrate posturing?

Stilling kan være forårsaket ved forhold som fører til store økninger i intrakranielt trykk. Slike tilstander inkluderer traumatisk hjerneskade, hjerneslag, intrakranial blødning, hjernesvulster og encefalopati. Decerebrate og dekorere stillingen kan indikere at hjerneprolaps oppstår eller er i ferd med å oppstå.

For det andre, hva er Decorticate posturing indikativ for? Dekorer holdning er unormalt holdning der en person er stiv med bøyde armer, knyttnever og bein holdt rett ut. Armene er bøyd inn mot kroppen og håndleddene og fingrene er bøyd og holdt på brystet. Denne typen holdning er et tegn på alvorlig skade i hjernen.

Ved siden av dette, kan du komme deg etter decerebrate posturing?

Decerebrate stivhet ved akutt hodeskade. Kirurgisk behandling var effektiv når den ble utført for intrakraniale hematomer og hos pasienter med ufullstendig ekstensorstivhet. God gjenoppretting ble oppnådd i 16 % av decerebrate pasienter, mens 12,1% overlevde i langvarig koma eller med alvorlige funksjonshemninger.

Hva er Decerebrate rigidity?

Decerebrere stivhet (DR) hos mennesker skyldes en mellomhjernelesjon og manifesteres av en overdreven ekstensorstilling av alle ekstremiteter. Det er preget av forkortelse og forlengelse av reaksjoner og kan modifiseres av tonisk nakke, labyrint (Magnus-de Kleijn) og fasiske spinalreflekser.

Anbefalt: