Hva er den gylne regelen i brannvesenet?
Hva er den gylne regelen i brannvesenet?

Video: Hva er den gylne regelen i brannvesenet?

Video: Hva er den gylne regelen i brannvesenet?
Video: LIFE BURLITS / HJELP MENNESKER / 200-400 MENNESKER / Odessa 19. mars 2024, Juli
Anonim

De Brannvesenet må kontinuerlig forbedre seg på alle ytelsesområder, spesielt kunden service , hvor vår finansiering stammer fra. Offentlig oppfatning av service levering vil til slutt bli det viktigste elementet i det som definerer en god (og tilstrekkelig finansiert) brannvesenet.

Med tanke på dette, hva er de to gylne reglene når du bekjemper en brann?

AKTIVER bygningens alarmsystem eller gi beskjed til Brann avdeling ved å ringe 911. Eller få noen andre til å gjøre dette for deg. HJELP personer i umiddelbar fare, eller de som ikke er i stand til å forlate bygningen, uten risiko for deg selv. Først etter at disse to er fullført bør du FORSØKE å slukke Brann.

Spørsmålet er deretter hva som er de organisatoriske prinsippene for brannvesenet? Ledelsen prinsippene til brannvesenet er disiplin, arbeidsdeling, enhet av kommando og kontrollspenn. Byggeforskrifter styrer byggematerialer. Det er nyttig å studere fortid og nåtid Brannvesenet.

Spørsmålet er deretter, hvilken type ledelse bruker brannvesenet?

Transformasjonell ledelse skaper positive resultater for begge leder og følger, så alle vinner. Utvikle effektivt ledere i Brann service og holde brannmenn svært motivert anses som avgjørende for fremtiden for Brann serviceindustri.

Hva kjennetegner en god brannmann?

Du leder mennesker og styrer ting. Som en brannoffiser , må du ha utmerket planlegging, tidsstyring og organisatoriske ferdigheter. Bruk et øyeblikk på å forstå lederstilene dine, og arbeid til fordel for de større god . Husk at du må sette samfunnet og mannskapet ditt foran deg selv.

Anbefalt: