Hvordan blander du Emergen C?
Hvordan blander du Emergen C?

Video: Hvordan blander du Emergen C?

Video: Hvordan blander du Emergen C?
Video: Emergen-C Как сделать 2024, Juli
Anonim

Hva er den beste måten å blande opp en pakke med Emergen - C ? Vi liker at vårt ikke er for brusende og ikke for flatt. Vi legger pulveret i et glass, tilsett fire til seks gram vann, la det surre opp, la det surre ned og drikk det deretter. Noen liker å putte pulveret i et glass, tilsett vann, rør og drikk det ned.

Med hensyn til dette, kan du blande Emergen C med melk?

Bland vitamin C , antioksidanter †, B -vitaminer og elektrolytter i Emergen - C med frisk frukt og melk og resten av dagen kan være jevn seiling. BRUKSANVISNING: Bland alle ingrediensene til de er glatte. Hell i et glass og nyt!

På samme måte kan du overdose Emergen C? Symptomer på overdose kan omfatte: magesmerter, kvalme, oppkast, diaré.

Vet også, er det OK å blande Emergen C med varmt vann?

Del: Kombiner morgente med daglig Emergen - C å legge til antioksidanter †, B -vitaminer, elektrolytter og mer vitamin C enn 10 appelsiner^ i denne varmt te oppskrift. I 2 store krus, la teposene trekke i 5 minutter med varmt vann . Blande i de resterende ingrediensene.

Virker Emergen C?

Selv om det er noen bevis som tyder på det Emergen - C kan bidra til å minimere varigheten av forkjølelsen, er forskning begrenset. Forskere fant også at regelmessig inntak av vitamin C kosttilskudd reduserte varigheten av forkjølelsessymptomer litt i den vanlige befolkningen.

Anbefalt: