Hvilken del av hjernen er ansvarlig for berøring?
Hvilken del av hjernen er ansvarlig for berøring?

Video: Hvilken del av hjernen er ansvarlig for berøring?

Video: Hvilken del av hjernen er ansvarlig for berøring?
Video: Jeg arbejder på Privatmuseet for de rige og berømte. Skrækhistorier. Rædsel. 2024, Juli
Anonim

Parietallapp

På samme måte spør folk, hvilken del av hjernen som styrer berøring?

Frontallappen er viktig for kognitive funksjoner og kontroll frivillig bevegelse eller aktivitet. Parietallappen behandler informasjon om temperatur, smak, ta på og bevegelse, mens den occipitale lap først og fremst er ansvarlig for synet.

I tillegg, hvilken del av hjernen er ansvarlig for smak? Smakbarken er ansvarlig for hjerneområdet for følelsen av smak . Den gustatoriske cortex består av to mindre understrukturer, den fremre insula og frontal operculum. Disse understrukturene finnes i de insulære og frontallappene til hjerne.

I tillegg, hvilken del av hjernen er ansvarlig for vitale kroppsfunksjoner?

Hjernestammen: Midt i Hjerne Storehjernen, lillehjernen og ryggmargen er alle koblet til hjernestammen. Hjernestammen har tre hovedtyper deler : mellomhjernen, pons og medulla oblongata. De hjerne stilk kontroller disse vitale kroppsfunksjoner : Puster.

Hvilken del av hjernen styrer hvilken del av kroppen?

De hjerne stilk, nederst på hjerne , forbinder storhjernen med ryggmargen. Det inkluderer mellomhjernen, pons og medulla. Den kontroller fundamental kropp funksjoner som pust, øyebevegelser, blodtrykk, hjerterytme og svelging.

Anbefalt: