Hvorfor føler jeg meg så syk før mensen?
Hvorfor føler jeg meg så syk før mensen?

Video: Hvorfor føler jeg meg så syk før mensen?

Video: Hvorfor føler jeg meg så syk før mensen?
Video: Why Maddie is Leaving Tangerine Travels 2024, Juli
Anonim

Det er også takket være prostaglandiner, som er hormonfrisatte før din periode begynner å hjelpe til med å løsne livmorslimhinnen. Den prosessen kan forårsake noen ubehagelige symptomer, som diaré, kvalme, oppkast og generell smerte. syk.

På samme måte, hvorfor føler jeg meg så uvel før mensen?

Kvalme før en periode kan være forårsaket av mange faktorer, inkludert kramper, premenstruelt syndrom (PMS) og graviditet. Hvis symptomer er alvorlig, dette kan indikere en underliggende tilstand som f.eks som endometriose. PMS er den hovedårsak til kvalme før en periode.

Ved siden av ovenfor, hvorfor får jeg influensasymptomer før mensen? I følge U av Kotex, den influensasymptomer du får før din periode har å gjøre med kroppen din, og prostaglandiner - alias gruppen av lipider - som frigis før din periode starter. Dette er også kjent som tiden før livmorslimhinnen din løsner fra veggen av livmoren din, noe som resulterer i din periode.

Vet også, er det normalt å ha influensalignende symptomer før mensen?

Noen mennesker til og med føle så syk rett før eller under menstruasjonene deres at de tar feil symptomene deres for tegn på influensa : Vi snakker om tretthet, svimmelhet, frysninger og smerter i hele kroppen. Som det viser seg, kan hormoner ha skylden.

Hvorfor blir jeg forkjølelseslignende symptomer før mensen?

Din kropp er spesielt utsatt for immunsystemcelleendringer under menstruasjon , noe som gjør det spesielt sannsynlig at du kan begynne å føle deg under de været i nærheten av deg periode . De nydelige prostaglandene spiller også en rolle i kald - som symptomer rundt din periode.

Anbefalt: