Kan du sjekke en forstøver på et fly?
Kan du sjekke en forstøver på et fly?

Video: Kan du sjekke en forstøver på et fly?

Video: Kan du sjekke en forstøver på et fly?
Video: C-C MUSIC REACTOR REACTS TO Нас бьют мы летаем (THEY HIT US WE FLY ) DIANA ANKUDINOVA 2024, Juli
Anonim

Forstøvere , CPAP, BiPAP og APAP er tillatt i bærevesker, men må fjernes fra bærevesken og under røntgenundersøkelse. En TSA -offiser må kanskje fjerne enheten fra posen til test det for spor av eksplosiver. Væsker forbundet med forstøver er unntatt fra 3-1-1 flytende regel.

Kan jeg bare ta med pustemaskinen på et fly?

Du har lov a bære -på veske, en personlig veske som en veske eller koffert, og din CPAP-maskin i den utviklingssaken. En etikett for medisinsk utstyr som identifiserer din maskin som et nødvendig medisinsk utstyr, vil bidra til å unngå bekymringer om din bære -på gjenstander bør du beaskes av en TSA-agent eller flygning ledsager.

Kan jeg dessuten bære en forstøver på et fly i India? Er det noen begrensninger for bære medisinsk utstyr som en forstøver i innsjekket bagasje under innenlands flyreise inn India ? Foreløpig er det ingen begrensning på bærer en forstøver i innsjekkingsbagasjen.

På denne måten teller inhalatorer som væsker på fly?

Når du er på reise, må du alltid ha med en ekstra avlastning inhalator (vanligvis blå) i håndbagasjen din, i tilfelle du løper ut eller innsjekket bagasje forsvinner. Du må sette deg inhalatorer og medisiner i de gjennomsiktige forseglbare plastposene som følger med når du går gjennom flyplasssikkerheten.

Kan du ta medisinsk utstyr på et fly?

Ja; som medisiner, du har lov til bringe en personlig medisinsk elektronisk enhet (PMED) på flyet , men med noen få bestemmelser: Bære bevis på at det er nødvendig: I form av en medisinsk enhet/varslingskort.

Anbefalt: