Innholdsfortegnelse:

Vil soppdrep drepe gress?
Vil soppdrep drepe gress?

Video: Vil soppdrep drepe gress?

Video: Vil soppdrep drepe gress?
Video: Формула красивой покраски искусственного камня. Вам понравится! 2024, Juli
Anonim

Soppdrepende midler arbeid ved å stoppe eller drap soppen som forårsaker en plen sykdom, som forhindrer sykdommen i å infisere planter og spre seg gjennom hele plen . Dessverre, soppdrepende midler kan ikke "helbrede" helt gress eller planter som allerede har blitt påvirket av a plen sykdom.

Med tanke på dette, hvor lang tid tar det før fungicid virker på gress?

I de fleste tilfeller må den påføres før sykdommen begynner. De fleste kontakter har så korte rester og er bare effektive for tre til åtte dager . Etter det må den påføres på nytt. Fungicidet må forbli på overflaten av bladet hele tiden for å være effektivt.

I tillegg vil gresset vokse tilbake etter sopp? I alvorlige tilfeller er sopp kan påvirke de nedre blad slirer, invadere kronen av gress og drepe planten. I de fleste tilfeller gress vil bli frisk, men det kan ta to til tre uker. De sopp inokulum vil vedvarer på ubestemt tid i jorden, og det er ingen måte å eliminere det fra en plen.

Kan du påføre soppdrepende middel på vått gress?

Som alle andre planter, gress er mottakelig for soppinfeksjoner. For å avverge problemet, bruk soppdrepende middel til din gress . Soppdrepende middel er mest effektiv i varmt, våt vær som oppmuntrer til vekst av sopp. Unngå å legge den ned i sesonger der du Det er usannsynlig å se soppvekst.

Hvordan behandler du sopp i plenen?

Hvordan behandle og helbrede plenesopp

  1. Gjødsle plenen din på riktig måte. Bruk av for mye gjødsel kan gjøre gresset utsatt for sopp.
  2. Bare bruk så mye vann som nødvendig.
  3. Løsne plenen din.
  4. Luft jorda.
  5. Klipp plenen i en høyere setting.
  6. Vurder gresstypen din.
  7. Påfør et soppdrepende middel på plenen din.

Anbefalt: