Hva er funksjonen til reproduktive systemquizlet?
Hva er funksjonen til reproduktive systemquizlet?

Video: Hva er funksjonen til reproduktive systemquizlet?

Video: Hva er funksjonen til reproduktive systemquizlet?
Video: Reproductive System Development 2024, Juli
Anonim

produsere hormoner for å opprettholde graviditet, foret med celler som beskytter og gir næring til egget. inneholder egget. eggledere. leder egg til livmoren der befruktning skjer.

Også spurt, hva er hovedfunksjonen til reproduksjonsquizleten?

produsere hormoner for å opprettholde graviditet, foret med celler som beskytter og gir næring til egget. inneholder egget. egglederne. leder egg til livmoren hvor befruktning skjer.

Hva er også de fire funksjonene til reproduksjonsquizleten? Produsere egg og sædceller, transportere og opprettholde egg- og sædceller, pleie utviklende avkom og produsere hormoner.

Ved siden av dette, hva er funksjonen til reproduktive systemet?

I sammenheng med å produsere avkom, er reproduktive system har fire funksjoner : For å produsere egg og sædceller. For å transportere og opprettholde disse cellene. Å pleie de utviklende avkomene.

Hva er funksjonen til den kvinnelige reproduktive systemquizlet?

Kvinnelig kjønnsorgan med mange nerveender som gjør det følsomt for stimulering. Slimhinne som er en del av foringen av livmor . Egg modnes i ett eggstokk , slippes (slipp) i egglederen. Månedlig reproduksjonssyklus kontrollert av hormoner (kjemiske budbringere).

Anbefalt: