Liker ormer blod og bein?
Liker ormer blod og bein?

Video: Liker ormer blod og bein?

Video: Liker ormer blod og bein?
Video: Акунин – что происходит с Россией / What's happening to Russia 2024, Juli
Anonim

Ormer elsker å tygge gjennom papir, halm og gjødsel. Halmen må dynkes før hånd. Jeg hadde ingen husdyrgjødsel, og chook -poo vi hadde var for frisk, så jeg la til et par håndmasser blod og bein til sugerøret og legg litt mark saft over den for å flytte den inn. Det er luksusovernatting for ormer.

Når man tar dette i betraktning, hva er blod og bein bra for?

Yates Blod og bein Basert gjødsel. En organisk basert gjødsel som passer for alle hageplanter, inkludert australske innfødte. Gir nitrogen for sunn bladvekst og fosfor for sterk rotutvikling.

For det andre, er blod og bein en god gjødsel? Navnet kan være mindre enn uheldig, men å bruke det riktig kan gi et vell av sunne blomster og fyldige grønnsaker. Blod og bein gjødselprodukter er rimelige, organiske endringer som tilfører tiltrengt nitrogen til hagen din. Du kan også legge den til kompost for å gi næring til innbyggerne i hagen.

På denne måten kan du bruke blod og bein på grønnsaker?

Fisk, blod og bein måltid gjødsel er en annen vanlig variant av bein måltid gjødsel og det laget av fiskebein og blod heller enn biff bein . Den kan være brukt på tvers av et stort utvalg av planter og er ideell for frukt og grønnsaker , blomster, roser, busker og trær.

Dør ormer hvis du berører dem?

Nei. De har reseptorceller i huden som er følsomme for lys og ta på . De vil flytte bort fra lys fordi varme fra solen eller en lyskilde vil tørke ut huden deres og drepe dem.

Anbefalt: