Hvordan logger du en spinal pasient?
Hvordan logger du en spinal pasient?

Video: Hvordan logger du en spinal pasient?

Video: Hvordan logger du en spinal pasient?
Video: Supine Log Roll 2024, Juli
Anonim

For å synkronisere bevegelsene dine med kollegaens, tell «En, to, tre, gå.» Vri forsiktig på tålmodig så han ruller som en Logg -hode skulder, ryggrad , hofter og knær snur samtidig. Støtt ryggen, baken og bena med puter for å opprettholde en sideleie.

På samme måte, hvordan logger du en pasient med en ryggmargsskade?

SPINAL FORHOLDSREGLER: LOGG - RULLING TEKNIKK 5. STØTTE den tålmodig i sin nye posisjon ved å plassere en pute, på langs, bak pasienter rygg som starter på skuldernivå og en ekstra pute bak baken. JUSTER flere puter mellom pasienter ben for komfort og justering.

På samme måte, hva er forholdsregler for C-ryggraden? I tillegg til "nakke" eller " C - ryggraden forholdsregler ", blir alle traumepasienter omsorg for thorax- og korsryggnivåbeskyttelse. Dette kalles noen ganger kollektivt" C-T-L " forholdsregler . Pasienter med spinal forholdsregler vendes veldig forsiktig for å forhindre fleksjon eller bevegelse av ryggvirvlene.

Hva er hensikten med å logge en pasient?

Logging er en vanlig tålmodig omsorgsprosedyre utført av mange helsepersonell. De formålet med loggrulling er å opprettholde justeringen av ryggraden mens du snur og beveger tålmodig som har blitt operert i ryggraden eller mistenkt eller dokumentert ryggskade.

Hva er tømmerullstesten?

De tømmerullstest er den mest spesifikke test for hoftepatologi. Med pasienten liggende, forsiktig rullende låret innvendig (A) og eksternt (B) beveger leddflaten på lårbenshodet i forhold til acetabulum, men stresser ikke noen av de omkringliggende ekstrartikulære strukturene.

Anbefalt: