Innholdsfortegnelse:

Hvordan finner du hvite larver?
Hvordan finner du hvite larver?

Video: Hvordan finner du hvite larver?

Video: Hvordan finner du hvite larver?
Video: 🌮Готовлю лаваш 💆🏻‍♀️Уход за волосами 👁️👁️ Общение 😍Любимый десерт! 2024, Juli
Anonim

Hvite larver finnes oftest rett under overflaten av en plen eller hage der de bor i jorda. Hvis jorden er usedvanlig fuktig, eller om natten, kan de dukke opp for å mate plantene i plener og hager. På plener kan skaden ofte være så omfattende at torvet kan rulles opp som et teppe.

Og hvordan identifiserer du larver?

Hvordan identifisere grubs ved hjelp av denne nøkkelen

  1. Klem forsiktig mellom tommelen og pekefingeren, med hodet og magen vendt mot deg og plassert som i figuren ovenfor.
  2. Hold håndlinsen 1-2 tommer fra det dominerende øyet, og bring lemmen i nærheten (~ 1-2 tommer fra håndlinsen) til du kan se den tydelig.

For det andre, er hvite larver skadelige? Svaret er nei. Hvite grubs tilstede på plener (og mange av dem i hagesenger) er nesten alltid en av to arter av skarabebille kjent som juni -billen og den maskerte chaferen. Begge artene kan være skadelig til torv på sensommeren, selv om fôring om vinteren og våren er ubetydelig.

Når det gjelder dette, hvordan ser hvit grub -skade ut?

Generelle symptomer på White Grub Skade til Turfgrass Etter klekking fra egg, hvite larver begynne å mate på røttene og de underjordiske stilkene til gressgress. Det første beviset på skade er lokaliserte flekker av blekt, misfarget og døende gress som viser symptomer på fuktstress.

Finnes det en naturlig måte å drepe plener på?

Svar 1: Jordvennlige gunstige nematoder oppsøker og drepe grubs og andre jordbebodde insekter. De kommer på en svamp (usynlig for det blotte øye) som du bløter i vann, putter i en sprøyte og sprayer smuss eller plen . De vil formere seg over tid og fortsette drepe grubs.

Anbefalt: