Hva alkohol gjør med organene dine?
Hva alkohol gjør med organene dine?

Video: Hva alkohol gjør med organene dine?

Video: Hva alkohol gjør med organene dine?
Video: ПРИТЧА О МАЛЕНЬКОМ ЗЛЕ – Высоцкий бросил пить, услышав эту притчу! Короткометражный фильм 2024, Juli
Anonim

De lever er et organ som hjelper til med å bryte ned og fjerne skadelige stoffer fra kroppen din, inkludert alkohol. Langsiktig alkoholbruk forstyrrer denne prosessen. Det øker også risikoen for kroniske lever betennelse og lever sykdom. Arrdannelsen forårsaket av denne betennelsen er kjent som skrumplever.

På samme måte kan du spørre hvilke organer som påvirkes når du drikker alkohol?

Å drikke store mengder alkohol i mange år vil gå ut over mange av kroppens organer og kan forårsake organskader. Organer som er kjent for å være skadet av langvarig alkoholmisbruk inkluderer hjernen og nervesystemet, hjertet, lever og bukspyttkjertelen.

For det andre, hva alkohol gjør med hjernen din? Alkohol forbruk kan føre til alvorlige skader i disse delene av hjerne , som senere fører til flere problemer som korttidshukommelsestap, redusert hjerne celler, depresjon, humørsvingninger, dårlig søvn og alkohol avhengighet.

kan alkoholisme forårsake organsvikt?

Alkohol kan forårsake endringer i funksjonen til nyrer og gjøre dem mindre i stand til å filtrere blodet ditt. Høyt blodtrykk er vanlig årsaken av nyresykdom . Mer enn to drinker om dagen kan øke sjansen for å ha høyt blodtrykk. Kronisk drikkeboks også årsaken lever sykdom.

Får alkohol organene dine til å hovne opp?

Alkohol er et inflammatorisk stoff, noe som betyr at det har en tendens til å forårsake hevelse de kropp. Dette skjer pga alkohol dehydrerer de kropp. Når de kroppen er dehydrert, hud og vital organer prøv å holde på så mye vann som mulig, noe som fører til hevelser de ansikt og andre steder.

Anbefalt: