Er DEA en del av hjemmesikkerheten?
Er DEA en del av hjemmesikkerheten?

Video: Er DEA en del av hjemmesikkerheten?

Video: Er DEA en del av hjemmesikkerheten?
Video: Tortur-mordsofre dræbt brutalt i 'værste forbrydelse' 2024, Juli
Anonim

De DEA er hovedbyrået for innenlands håndhevelse av loven om kontrollerte stoffer, og deler samtidig jurisdiksjon med Federal Bureau of Investigation (FBI), Immigration and Customs Enforcement's Heimevernet Undersøkelser (HSI), U. S. Customs and Border Protection (CBP) og Department of Hjemland

Tilsvarende, er FBI en del av hjemlandssikkerhet?

Imidlertid mye av nasjonens hjemlands sikkerhet aktiviteten forblir utenfor DHS; for eksempel FBI og CIA er ikke del av departementet, og andre utøvende avdelinger som forsvarsdepartementet og USAs helse- og menneskelige tjenester, og de spiller en betydelig rolle i visse aspekter av

er DEA -nummer statsspesifikt? Er det nødvendig å ha en annen DEA -nummer for hver stat ? Ja, hvis du foreskriver kontrollerte stoffer i 2 stater . Utøvere må få en separat DEA registrering i hver stat hvor de planlegger å administrere, dispensere eller foreskrive kontrollerte stoffer.

Videre, hvor blir DEA -agenter stasjonert?

De DEA har fem elite-utplasserte rådgivnings- og støtteteam, eller FAST. Et av lagene er stasjonert i Afghanistan; de andre fire er basert på Marine Base Quantico.

Hva faller inn under Homeland Security?

Med mer enn 240 000 ansatte er DHS den tredje største kabinettavdelingen, etter avdelingene for Forsvar og veteransaker. Heimevernet politikken koordineres i Det hvite hus av Heimevernet Råd.

United States Department of Heimevernet.

Byråoversikt
Dannet 25. november 2002
Jurisdiksjon forente stater

Anbefalt: