Hva forårsaker Cerebromalacia?
Hva forårsaker Cerebromalacia?

Video: Hva forårsaker Cerebromalacia?

Video: Hva forårsaker Cerebromalacia?
Video: Ylvis - The Fox (What Does The Fox Say?) [Official music video HD] 2024, Juli
Anonim

Encefalomalasi, også kjent som cerebromalacia , er mykning av hjernevev. Det kan bli forårsaket enten ved vaskulær insuffisiens, og dermed utilstrekkelig blodstrøm til hjernen, eller ved degenerasjon.

På samme måte kan Encephalomalacia kureres?

Det er vanskelig å behandle encefalomalacia . Det er ikke mulig å kurere , da ødelagt hjernevev ikke kan regenereres. Behandlingen består i å oppdage den underliggende årsaken og behandle den.

På samme måte, hvor lang tid tar det før Encephalomalacia utvikles? Cystisk encefalomalasi vises i de områder med økt ekkogenisitet innen 2 til 3 uker etter de første fornærmelse (Figur 59-25). Disse er karakterisert ved cyster som varierer mellom 1 mm og 2-3 cm i størrelse.

På samme måte er Encephalomalacia dødelig?

Encefalomalasi , en alvorlig form for hjerneskade, er en mykgjøring av hjernevev som er forårsaket av en skade eller betennelse. Som et resultat, encefalomalasi kan føre til andre dysfunksjoner og lidelser. Tilstanden forekommer i alle aldersgrupper. Imidlertid er det ofte fatal hos spedbarn diagnostisert med lidelsen.

Hva er Encephalomalacia gliose i hjernen?

Encefalomalacia er begrep gitt for å beskrive mykning eller tap av hjerne parenkym med eller uten omgivelser gliose , som en sen manifestasjon av skade.

Anbefalt: