Når bør du starte HIV-behandling?
Når bør du starte HIV-behandling?

Video: Når bør du starte HIV-behandling?

Video: Når bør du starte HIV-behandling?
Video: Primeiros Sintomas do HIV - Síndrome Retroviral Aguda 2024, Juli
Anonim

Du bør begynne tar HIV behandling så snart som du er diagnostisert. Fordelene ved å ta HIV -behandling : Når virusmengden din ikke kan oppdages, du kan ikke gi videre HIV til partnere. (Det kan ta opp til seks måneder etter behandling til bli uoppdagelig.)

Med tanke på dette, hvor lenge varer HIV -behandling?

Kombinasjoner av medisiner er førstelinjen behandling . Folk starter vanligvis antiretroviral terapi som snart som mulig etter en diagnose av HIV . En studie fra 2017 i journalen AIDS funnet ut at den ekstra levealderen for mennesker med HIV i en alder av 20 i den tidlige monoterapi-epoken var 11,8 år.

Kan HIV behandles på samme måte hvis den blir fanget tidlig? Noen HIV lider kan være funksjonelt helbredet ” hvis de får diagnosen kort tid etter at de er smittet og behandlet raskt, antyder en ny studie. Fjorten pasienter som raskt ble gitt antiretrovirale legemidler har holdt seg friske i årevis selv etter at de har stoppet behandlingen, fant franske forskere.

I denne forbindelse, hvor lenge kan du leve med HIV uten medisiner?

Uten behandling Folk som har HIV virus og gjøre ikke søke behandling vil utvikler generelt trinn 3, AIDS , innen 2 til 15 år etter infeksjon. Etter en diagnose på AIDS , folk som gjøre ikke ha behandling overlever vanligvis i 3 år.

Hvor lenge overlever man på ARV?

Kombinasjoner av medisiner er førstelinjebehandlingen. Folk starter vanligvis antiretroviral terapi som snart som mulig etter en HIV-diagnose. En studie fra 2017 i tidsskriftet AIDS fant at den ekstra forventet levealder for personer med HIV i en alder av 20 under den tidlige monoterapi-epoken var 11,8 år.

Anbefalt: