Hva gjør Tildren for hester?
Hva gjør Tildren for hester?

Video: Hva gjør Tildren for hester?

Video: Hva gjør Tildren for hester?
Video: Hva gjør hestene på Lefdals Rideskole når du ikke er der? 2024, Juli
Anonim

TILDREN er et sterilt pulver. Hvert hetteglass med TILDREN inneholder 500 mg tiludronsyre (som tiludronatdinatrium) og 250 mg mannitol USP (hjelpestoff). TILDREN er indikert for kontroll av kliniske tegn forbundet med navikulært syndrom i hester.

Dessuten, hva gjør Osphos for hester?

OSPHOS er en injiserbar bisfosfonatløsning for kontroll av kliniske tegn forbundet med navikulært syndrom i hester fire år og eldre.

Spørsmålet er deretter hvor lang tid det tar før Osphos begynner å jobbe? Det kan ta to måneder for å se maksimal effekt. Du administrerer OSPHOS ved intramuskulær injeksjon. Det totale volumet bør deles likt i tre injeksjonssteder. I likhet med TILDREN kan det hende ta to måneder for å se den mest kliniske forbedringen.

hva er Tildren?

Tildren ® (tiludronat) har blitt brukt i en årrekke av veterinærer i Europa for å behandle leddlidelser som navikulær sykdom og benspavin. Det fungerer ved å regulere beinremodellering i tilfeller der det er for mye benresorpsjon og har nå en lisens for bruk i Storbritannia.

Hvordan administreres Tildren?

DOSERING OG ADMINISTRASJON En enkelt dose på TILDREN bør være administreres som en intravenøs infusjon med en dose på 1 mg/kg (0,45 mg/lb). Infusjonen skal være administreres sakte og jevnt over 90 minutter for å minimere risikoen for bivirkninger. Maksimal effekt kan ikke oppstå før 2 måneder etter behandlingen.

Anbefalt: