Hva skjer hvis perianal abscess brister?
Hva skjer hvis perianal abscess brister?

Video: Hva skjer hvis perianal abscess brister?

Video: Hva skjer hvis perianal abscess brister?
Video: IBD Surgery: Perianal abscess and fistula 2024, Juli
Anonim

De abscess kan forårsake sterke smerter. Du kan føle deg syk og ha feber. Hvis de absessen brister , pus kan sive ut av det.

Så, hva skjer hvis en abscess sprekker?

Når det er ingen måte for pus å renne ut, det danner en abscess . Først når brudd på absessen , smertene avtar ofte betydelig, men tannbehandling er fortsatt nødvendig. Hvis de abscess ikke renner ut, kan infeksjonen spre seg til andre områder av hodet og nakken og kan bli livstruende.

På samme måte kan perianal abscess forårsake død? Den største bekymringen etter drenering av en anorektal abscess er en fistel i ano. Sjelden, de kan har dødelig oppfølger som nekrotiserende fasciitt eller spres svært sjelden enten til bukhinnen eller retroperitonealrom. Vi klarte syv pasienter med kompliserte perianal sepsis.

Vet også, er det bra hvis en abscess sprekker?

En sprukket abscess kan være en god fordi pus frigjøres og kroppen har en bedre sjanse til å helbrede på egen hånd. I noen tilfeller er imidlertid ytterligere evaluering av en lege nødvendig for å forhindre progresjon og komplikasjoner forbundet med en fortsatt infeksjon.

Er perianal abscess farlig?

Anal Abscess Fakta Begge typer abscesser trenger øyeblikkelig legehjelp; imidlertid en perirectal abscess vanligvis er den mer alvorlige infeksjonen. En forsinkelse i behandlingen kan føre til alvorlig forverring av tilstanden og unødvendige komplikasjoner.

Anbefalt: