Kan du fortsatt få Essure?
Kan du fortsatt få Essure?

Video: Kan du fortsatt få Essure?

Video: Kan du fortsatt få Essure?
Video: Efterskoli (2:2) KNR 22.03.2022 2024, Juli
Anonim

Essure er en implanterbar prevensjonsenhet som permanent blokkerer egglederne. Selskapet som lager Essure prevensjonssystemet kunngjorde at det ville slutte å selge enheten i USA 31. desember 2018. Salget av enheten stoppet i 2017 i alle andre land.

I forbindelse med dette, er Essure avviklet?

Essure System for permanent prevensjon Avviklet . De Essure System for Permanent Birth Control vil ikke lenger være tilgjengelig i USA etter 31. desember 2018, ifølge en pressemelding utstedt av Bayer.

Ved siden av ovenfor, hva er sjansene for å bli gravid med Essure? Data viser at etter fem år fra datoen en kvinne har Essure plassert vellykket, har hun mindre enn 1 prosent (1%) sjanse til å bli gravid . Alle svangerskap bære noen Fare til kvinner og deres foster.

Er Essure fortsatt på markedet på denne måten?

Det er avgjørende at du vet at fra 20. juli 2018 har Bayer, produsenten, kunngjort at den vil fjerne Essure fra amerikaneren marked , og at det etter 31. desember 2018 ikke lenger vil selge eller distribuere produktet i landet.

Har du fortsatt eggløsning med Essure?

Det er tre grunner til det du kan fortsatt donere egg med en Essure implantat: For det første kroppen din fortsatt produserer modne, fruktbare egg og du har eggløsning hver måned.

Anbefalt: