Forhindrer ivermektin hjerteorm hos hunder?
Forhindrer ivermektin hjerteorm hos hunder?

Video: Forhindrer ivermektin hjerteorm hos hunder?

Video: Forhindrer ivermektin hjerteorm hos hunder?
Video: Kirsuber Að Vaxa Í Verönd 2024, Juli
Anonim

Ivermectin gjør det ikke direkte drepe voksen hjerteorm , men det dreper mikrofilaria (larveform) av hjerteorm . I de fleste tilfeller månedlige doser av ivermektin brukes til å behandle hjerteorm infeksjon og forhindre hjerteorm sykdom er den samme.

På samme måte, hvor mye ivermektin gir jeg en hund for forebygging av hjerteorm?

Men ved anbefalt dosering for forebygging av hjerteorm (0,006 mg/kg per måned), ivermectin er trygt for alle hund raser. Katter tolererer generelt doser på 0,2 til 1,3 mg/kg ivermectin gitt oralt eller subkutant (SQ).

Er ivermektin trygt for hunder ved siden av ovenfor? Gitt i riktige doser og under tilsyn av en veterinær, ivermektin er sikker for de fleste hunder og er svært effektiv i å behandle og forebygge en rekke parasitter. Imidlertid, a hund med mutasjonen som inntar stoffet, kan det bli kalt en alvorlig, livstruende reaksjon ivermektin giftighet.

På denne måten, hva ormer dreper ivermektin hos hunder?

Ivermektin er effektiv mot hjerteorm og mange gastrointestinale ormer . Det har en varierende effekt mot eksterne parasitter. Det er noen ganger kombinert med andre medisiner for å behandle et bredt spekter av dyreparasitter.

Dreper ivermectin skabb?

Derimot, ivermektin er ikke godkjent for bruk i behandler hunder med mange , så det brukes til behandle midd angrep hos hunder er off-label. Ivermektin er et veldig sterkt medikament som kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert død, hvis det ikke administreres riktig.

Anbefalt: