Kan du få resepter fra flere leger?
Kan du få resepter fra flere leger?

Video: Kan du få resepter fra flere leger?

Video: Kan du få resepter fra flere leger?
Video: ИТОГИ КОНКУРСА! WW2 METAL DETECTING! КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Juli
Anonim

Legeshopping er praksisen med å besøke flere leger til få flere resepter for ellers ulovlige rusmidler, eller den medisinske oppfatningen at en ønsker å høre.

Angående dette, kan du få resepter fra to leger?

Per definisjon, besøker mer enn en lege for å få en resept for samme stoffet regnes som legehandel. Imidlertid, hvis pasienten bedragerisk oppnår en resept under dette besøket er det legeshopping og ulovlig. Dessverre, når noen begynner å handle, er det lite sannsynlig at de slutter.

Spørsmålet er deretter, kan du få flere Adderall -resepter? Adderall er et føderalt regulert kontrollert stoff i Schedule II. I henhold til føderal lov, plan II resepter kan ikke fylles på nytt. Av denne grunn, helsepersonell vil vanligvis gi flere resepter med en Gjøre ikke fyll ut før X -dato”skrevet på dem.

På samme måte kan man spørre, kan en lege se hva andre leger skriver ut?

Ny forskning tyder på at såkalte doktor shopping”av Medicare påmeldte redusert i stater som krever leger for å sjekke pasientenes tidligere resepter. Nesten hver stat har en Resept Drug Monitoring Program (PDMP) som sporer alle resepter for opioider som OxyContin, Percocet og Vicodin.

Er det ulovlig å lyve for en lege for å få resept?

Dette gjør det ulovlig å lyve for en lege å få en resept for et kontrollert stoff. Dette gjør det ulovlig å være i besittelse av en legenes resept pute eller et emne resept skjemaet, selv om du ikke har gjort noen forsøk på å fylle det ut eller bruke det til å få en medisiner.

Anbefalt: