Innholdsfortegnelse:

Hvordan slutter jeg å føle meg kilende?
Hvordan slutter jeg å føle meg kilende?

Video: Hvordan slutter jeg å føle meg kilende?

Video: Hvordan slutter jeg å føle meg kilende?
Video: Motorsag starter ikke, hvordan starter en sag - årsaker og reparasjon 2024, Juli
Anonim

Neste gang er du å være angrepet av en kile missil, lukk øynene og fokuser på noe som ikke er det kiling . Fortell deg selv at du ikke er det kilen igjen og igjen i hodet ditt.

I denne forbindelse, hvordan blir du kilende?

Hvis du vil gjøre kiling mer behagelig, bør du vurdere disse tipsene:

  1. Kile områder som er mindre følsomme, for eksempel håndflatene, toppen av føttene og baksiden av hodet.
  2. Kile sakte og forsiktig.
  3. Kile med en fjær i stedet for hendene.
  4. Ikke vær røff eller aggressiv – hold det lekent.

For det andre, hvorfor får kiling deg til å le? Evolusjonsbiologer og nevroforskere mener at vi latter når vi er kilte fordi den delen av hjernen som forteller oss det latter når vi opplever en lett berøring, er hypothalamus, også den samme delen som forteller oss å forvente en smertefull følelse. Bonusfakta: Gorillaer latter liker oss når de er det kilte.

Følgelig, hvorfor føler jeg meg kilende i kroppen?

Den vanligste, hverdagslige årsaken er midlertidig begrensning av nerveimpulser til et område av nerver, vanligvis forårsaket av å lene seg eller hvile på deler av kropp for eksempel bena (ofte etterfulgt av prikkende følelser). Andre årsaker inkluderer tilstander som hyperventilasjonssyndrom og panikkanfall.

Hva betyr det hvis du kan kile deg selv?

Det er mennesker som kan kile seg selv, men det er vanligvis på grunn av en psykotisk lidelse og har vanligvis bivirkninger som hørselshallusinasjoner og følelse som hvis de har ikke kontroll over sin egen kropp. Ikke kunne kile deg selv er en liten pris å betale for å føle den følelsen av kontroll.

Anbefalt: