Hva betyr Quano?
Hva betyr Quano?

Video: Hva betyr Quano?

Video: Hva betyr Quano?
Video: British soldiers killed in Ukraine Giving away location using phones. Foreign fighters running away 2024, Juli
Anonim

Definisjon av guano .: en gjødsel som inneholder akkumulert ekskrementer fra sjøfugl eller flaggermus stort sett: ekskrementer spesielt av sjøfugl eller flaggermus.

På samme måte spør folk, er guano et spansk ord?

guano = guano hankjønn substantiv guano ( Spansk maskulin substantiv)

Videre, hva betyr guano i Wakanda? substantiv flertall -nos tørket ekskrementer fra fiskespisende sjøfugler, avsatt i steinete kystområder i Sør-Amerika: inneholder urater, oksalater og fosfater av ammonium og kalsium; brukes som gjødsel. den akkumulerte avføringen av flaggermus og sel.

På samme måte, hva brukes guano til?

Bruker Guano Det kan bli brukt som en jordbalsam, beriker jorda og forbedrer drenering og tekstur. Det kan bli brukt som et naturlig soppdreper og kontrollerer også nematoder i jorda. I tillegg bat guano gjør en akseptabel kompostaktivator, noe som fremskynder nedbrytningsprosessen.

Er guano giftig?

Det overføres når en person inhalerer sporer fra sopp som vokser på fugle- og flaggermus. Imidlertid, bat guano er farlig, spesielt hvis det er i et hjem eller til og med utendørs hvis det er et sted der folk kan forstyrre det. Når flaggermus guano er forstyrret frigjør det sporer som kan smitte deg med sykdom.

Anbefalt: