Er det vann i blekemiddel?
Er det vann i blekemiddel?

Video: Er det vann i blekemiddel?

Video: Er det vann i blekemiddel?
Video: Мк "Хризантема садовая" из ХФ 2024, Juli
Anonim

Kjemisk sett, klor blekemiddel er en vannløsning av natriumhypokloritt . Vanlig husholdningsvaskemiddel, brukt til å bleke og desinfisere tøy, er vanligvis enten 5,25 prosent ("vanlig styrke") eller 6 prosent natriumhypokloritt ("Ultrastyrke").

Også å vite er, inneholder blekemiddel vann?

Det mest populære er vanlig husholdningsklor blekemiddel , hvilken er en vann -basert produkt som inneholder et kjemikalie kalt natriumhypokloritt. En annen populær type blekemiddel er oksygen blekemiddel , hvilken inneholder hydrogenperoksid eller andre forbindelser som frigjør peroksid når de blandes med vann.

På samme måte er blekemiddel et klor? Blekemiddel Versus Pool Klor Felles basseng klor består av kjemisk kalsiumhypokloritt med omtrent 65 prosent styrke. Husstand blekemiddel er en væske som inneholder natriumhypokloritt, som er ganske enkelt klor i flytende form. Blekemiddel er imidlertid vanligvis bare 5 til 6 prosent klor.

Også spurt, er det trygt å drikke vann med blekemiddel?

Det er bra for å fjerne flekker og desinfisere overflater blekemiddel til vann er en effektiv måte å gjøre det på sikker å bruke som drikker vann . Imidlertid er det et område der det er et giftsymbol på blekemiddel beholdere og advarsel for å holde dem borte fra barn og kjæledyr. Drikker ufortynnet blekemiddel kan drepe deg.

Hvordan reagerer blekemiddel med vann?

Klor er klor, så klor inn blekemiddel er det samme som klorinet ved drikking vann og i svømmebassenget. Når klor reagerer med vann , produserer det saltsyre og atomært oksygen. Oksygenet reagerer enkelt med kromoforene for å eliminere delen av strukturen som forårsaker fargen.

Anbefalt: