Holder asbest seg i luften?
Holder asbest seg i luften?

Video: Holder asbest seg i luften?

Video: Holder asbest seg i luften?
Video: Тюнингую турбинку и стенд - готовлю к грандиозным испытаниям 2024, Juli
Anonim

Asbest er farlig fordi den har evnen til å brytes ned til mikroskopisk tynne fibre. Disse fibrene er så små at de kan forbli luftbåren i dager etter at de først ble forstyrret. Samtidig som luftbåren , individer kan puste inn disse fibrene.

På denne måten, hvor lenge forblir asbestfibre i luften?

72 timer

På samme måte kan en gangs eksponering for asbest være skadelig? En - eksponering for asbest er vanligvis ikke en alvorlig risiko, bortsett fra under ekstreme omstendigheter der giftig støv skyer luften. Asbest -relaterte sykdommer er vanligvis forårsaket av måneder eller år med vanlig arbeidsplass eksponering.

I tillegg henger asbest i luften?

Du må være mer forsiktig mens du arbeider med asbest . Asbest fibre er lette og på grunn av sin form kan de forbli luftbårne så lenge som 48 til 72 timer. Asbest finnes i omgivelsene luft vi puster, i stedet oppstår problemet fra eksponering for høy konsentrasjon av fibre når de blir forstyrret.

Hva skjer hvis du puster inn asbest en gang?

Det store helseproblemet forårsaket av asbest eksponering, bortsett fra kreft, er en lungesykdom som kalles asbestose. Når en person puster høyt asbest over tid ligger noen av fibrene dypt inne i lungene. Irritasjon forårsaket av fibrene kan til slutt føre til arrdannelse (fibrose) i lungene.

Anbefalt: