Hva er forskjellen mellom et objekt og en intervensjon?
Hva er forskjellen mellom et objekt og en intervensjon?

Video: Hva er forskjellen mellom et objekt og en intervensjon?

Video: Hva er forskjellen mellom et objekt og en intervensjon?
Video: Mangler energi forbi. Hvorfor skjule vintageverktøy? 2024, Juli
Anonim

Mål – målene er de større, bredere resultatene terapeuten og klienten jobber for, mens flere mål gjøre opp hvert mål; de er små, oppnåelige trinn som utgjør et mål. Intervensjoner - teknikkene, øvelsene, inngrep osv., som vil bli brukt for å jobbe mot hvert mål.

På samme måte spørs det, hva er et behandlingsmål?

Mål er målbare og gir pasienten klare instruksjoner om hvordan han skal handle. Eksempler av mål inkluderer: En alkoholiker med mål om å holde seg edru kan ha objektiv å gå på møter. En deprimert pasient kan ha objektiv å ta antidepressive medisiner med mål om å lindre depresjonssymptomer.

Hva er på samme måte hovedmålet med en intervensjon? An mål beskriver det samlede resultatet som innblanding er ment å oppnå. En evaluering vil vurdere om det oppgitte mål har blitt oppnådd. Hva er en Objektiv ? Mål gi innblanding et strammere fokus enn det brede mål.

Dessuten, hva er forskjellen mellom et mål og en intervensjon?

I sammendrag, mål er globale uttalelser om behovet eller problemet (e) som skal løses med omsorgskoordinering/saksbehandlingstjenester. Intervensjoner gi en organisert vei for å møte MÅL.

Hva er inngrep i en behandlingsplan?

Intervensjoner er det du gjør for å hjelpe pasienten til å fullføre målet. Intervensjoner er også målbare og objektive. Det bør være minst en innblanding for hvert mål. Hvis pasienten ikke fullfører målet, så ny inngrep bør legges til plan.

Anbefalt: