Hvordan administreres leuprolid?
Hvordan administreres leuprolid?

Video: Hvordan administreres leuprolid?

Video: Hvordan administreres leuprolid?
Video: Hvordan skabes samfundets penge? 2024, Juli
Anonim

Hvordan Leuprolide Er Gitt : Som en injeksjon under huden (subkutan, SubQ), eller i muskelen (intramuskulær, IM). Kan være gitt som en daglig, månedlig eller hver 3. eller 4. måned injeksjon avhengig av formuleringen og tilstanden som behandles. Kan også være gitt som en implanterbar enhet en gang i året (Viadur (tm)).

Tilsvarende, hvorfor Leuprolid -injeksjon gis?

Lupron -injeksjon ( leuprolid acetat) er et syntetisk gonadotropinfrigivende hormon som brukes hos menn for å behandle symptomer på prostatakreft, og hos kvinner for å behandle symptomer på endometriose (overvekst av livmorslimhinnen utenfor livmoren) eller livmorfibromer.

I tillegg, hvor gir du Lupron im injeksjoner? Etter rengjøring av injeksjon stedet med en alkoholserviett, den intramuskulær injeksjon bør utføres ved å sette inn nålen i en 90 graders vinkel inn i seteområdet, fremre lår eller deltoideus; injeksjon nettsteder bør veksles.

Deretter kan man også spørre, når bør Lupron gis?

Leuprolide injiseres under huden eller i en muskel, en gang hver måned eller en gang hver 3. til 6. måned.

Er Lupron farlig?

Lupron ® er et "antineoplastisk middel", noe som betyr at det er et kjemoterapimiddel mot kreft. Som alle antineoplastiske midler, Lupron ® er skadelig til både kreft- og ikke -kreftceller - spesielt til gravide og utviklende fostre.

Anbefalt: