Er det OK å blande blekemiddel og Lysol?
Er det OK å blande blekemiddel og Lysol?

Video: Er det OK å blande blekemiddel og Lysol?

Video: Er det OK å blande blekemiddel og Lysol?
Video: TRY NOT TO LAUGH CHALLENGE vs THE BLONDE SQUAD 2024, September
Anonim

Lysol og Blekemiddel

Desinfeksjonsmiddelet Lysol burde ikke være det blandet med blekemiddel . De blekemiddel oksiderer 2-benzyl-4-klorfenolen som er i Lysol , noe som resulterer i forskjellige irriterende og giftige forbindelser.

Vet også, er det trygt å blande blekemiddel og Fabuloso?

Kan jeg blande Fabuloso ® eller Fabuloso ® Komplett med blekemiddel ? Nei. Ikke bruk med klor blekemiddel.

Deretter er spørsmålet, hvilken er mer effektiv blekemiddel eller Lysol? Lysol . Clorox inneholder blekemiddel som mange mennesker ikke er glad i, men det er også en vanlig versjon der Clorox ikke inneholder noen blekemiddel . Lysol inneholder andre kjemikalier og ting som kan drepe noen prosent av bakterier og forkjølelses- og influensavirus, men det dreper ikke prosentandelen som det står på etiketten.

Man kan også spørre, hvilke rengjøringsmidler kan blandes med blekemiddel?

Bleach reagerer dårlig med MANGE ting, inkludert ammoniakk , eddik, urin, faste former for klor og mange flere. Når blekemiddelet er fortynnet, til 1 kopp blekemiddel i 1 liter vann (125 ml i 4 liter vann) kan du blande litt vanlig vaskemiddel med vaskemiddel, siden det er designet for å være klorstabilt.

Er det blekemiddel i Lysol?

Lysol ® rengjøringsservietter dreper til og med Salmonella og E. coli. Fordi våre rengjøringsservietter er det blekemiddel -gratis, du kan til og med bruke dem på elektronikken din. Våre uvaskede smarttelefoner og datatastatur inneholder massevis av ekle bakterier.

Anbefalt: