Gjør microdermabrasion ansikts?
Gjør microdermabrasion ansikts?

Video: Gjør microdermabrasion ansikts?

Video: Gjør microdermabrasion ansikts?
Video: PMD Microderm - устройство для персональной микродермабразии. Видео инструкция. 2024, Juni
Anonim

Fordi det fungerer på bare overflatelagene i huden, mikrodermabrasjon er ikke vondt. Gi beskjed til teknikeren din om du er litt hardhendt etter din smak. Din mikrodermabrasjon behandling bør ikke være ubehagelig.

På samme måte kan du spørre: er mikrodermabrasjon bra for ansiktet ditt?

Microdermabrasion har lav risiko og rask utvinning; det er smertefritt og krever ingen nåler eller bedøvelse. Microdermabrasion kan bidra til å forbedre huden utseende ved å redusere fine linjer, tidlig solskader og milde, grunne akne merker. Det er ikke nyttig for dype kviser eller dype rynker.

Man kan også spørre, hvordan føles microdermabrasion? 'Følelsen av behandlingen føles som mild skrape, sier Lorraine. 'Noen klienter beskriver det som føler at en vindfull dag på stranden.

Med tanke på dette, hva gjør en microdermabrasion ansiktsbehandling?

Microdermabrasion er en ikke-invasiv prosedyre som bruker små krystaller eller andre eksfolierende overflater for å fjerne det overfladiske laget av døde hudceller. Den erstatter deretter raskt de tapte hudcellene med nye, sunne. Hele prosedyren tar vanligvis omtrent 30 minutter for ansiktet.

Hva bør du ikke gjøre etter microdermabrasion?

Omsorg Etter Dermabrasion og Microdermabrasion Ikke gjør det drikke alkohol i 48 timer etter prosedyren. Ikke ta aspirin eller produkter som inneholder aspirin eller ibuprofen i en uke etterpå. Ikke røyk.. Unngå sollys så godt du kan i tre til seks måneder.

Anbefalt: