Hvordan fungerer Diamond Tip microdermabrasion?
Hvordan fungerer Diamond Tip microdermabrasion?

Video: Hvordan fungerer Diamond Tip microdermabrasion?

Video: Hvordan fungerer Diamond Tip microdermabrasion?
Video: MicroDermabrasion : Diamond Tip Versus Crystals 2024, Juni
Anonim

I stedet for å bruke krystaller for å eksfoliere huden, kan en tryllestav med en diamant -besatt Tips føres over huden. De diamantspiss sliper huden og, i likhet med krystallversjonen, blir de eksfolierte partiklene deretter støvsuget bort gjennom den samme staven.

På samme måte, hva er fordelene med diamant mikrodermabrasjon?

Det hjelper å behandle alt fra rynker til kviser, og så mye mer. Det er en ikke-invasiv og smertefri prosedyre som fungerer på nesten alle hud type. Hvis du leter etter en måte å effektivt redusere eller eliminere rynker, akne, aldersflekker, strekkmerker og mer, er diamantmikrodermabrasjon noe for deg.

Man kan også spørre, hvilken er bedre diamantspiss eller krystallmikrodermabrasjon? Krystallmikrodermabrasjon teknologien bruker en håndholdt stav som driver en strøm av krystaller (vanligvis aluminiumoksid natriumbikarbonat) på huden. Ved bruk av utstyr av medisinsk kvalitet vil resultatene fra disse behandlingene være like, men fra et resultatperspektiv diamant - tippet mikrodermabrasjon er overlegen.

For det andre, hvor lenge varer diamantmikrodermabrasjonstips?

6 måneder til 1 år

Hvorfor er microdermabrasion dårlig for huden?

Dermabrasion er generelt bare trygt for personer med rettferdig hud . Det gjør subtile endringer, noe som forårsaker nei hud fargeendring eller arrdannelse. Det er ikke effektivt for dypere problemer som arr, strekkmerker, rynker eller dype kviser. Med mikrodermabrasjon , det er mindre nedetid enn med dermabrasjon.

Anbefalt: