Er online BLS -sertifisering legitim?
Er online BLS -sertifisering legitim?

Video: Er online BLS -sertifisering legitim?

Video: Er online BLS -sertifisering legitim?
Video: PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V 2024, Juli
Anonim

Selv om AHA ikke vil akkreditere noen BLS klasse som tilbys i sin helhet på nett , det betyr på ingen måte det online kurs er ikke lovlig eller akkreditert. I de fleste tilfeller er din online BLS Leverandørkort godtas av de fleste sykehus og institusjoner.

Ganske enkelt, er BLS Online akseptabelt?

Hvordan kan en ikke -akkreditert organisasjon være legit eller akseptabel ? Selv om AHA ikke vil akkreditere noen BLS klasse som tilbys i sin helhet på nett , det betyr på ingen måte det på nett kurs er ikke legitime eller akkreditert. I de fleste tilfeller er din online BLS Leverandørkort godtas av de fleste sykehus og institusjoner.

kan du fornye BLS online? Du kan definitivt fullføre din BLS sertifisering fornyelse på nettet . Flere viktige emner og ferdigheter blir gjennomgått i vår online BLS resertifisering som ikke dekkes av ACLS fornyelse kurs, for eksempel AED.

Vet også, er online HLR -sertifisering gyldig?

Din online HLR -sertifisering er gyldig i to år. Men hvis jobben din krever at du er det sertifisert i HLR og førstehjelpsteknikker, kan det hende du må oppdatere din sertifisering hvert år. Hvis det er hvert eller annet år, HLR -sertifisering online er et godt valg.

Er Nationalcprfoundation com legit?

National CPR Foundation er et nasjonalt anerkjent selskap som tilbyr kurs som følger OSHA og ECC retningslinjer. Hvis du spør deg selv, er National CPR Foundation troverdig?”, kan vi forsikre deg om at vi virkelig er troverdige og klare til å gi kvalitetsinstruksjoner.

Anbefalt: