Er Sierra pet medisiner legitim?
Er Sierra pet medisiner legitim?

Video: Er Sierra pet medisiner legitim?

Video: Er Sierra pet medisiner legitim?
Video: Saw Stop - этот парень ткнул пальцем в активный диск настольной пилы и ушел без единой царапины! 2024, Juni
Anonim

Sierra Pet Meds er legitim.

Jeg ble positivt overrasket da pakken kom med riktig og autentisk medisin pluss en bonusdose som vil komme godt med for vår mer eventyrlystne katt som får mye utetid.

Er også kjæledyrmedisiner fra Canada trygge?

Mens stoffene fra Canada kan være billigere, de er ikke underlagt forskriften for medisiner som selges av amerikanske selskaper, og kan potensielt forårsake problemer for deg kjæledyr Helse. Alt i alt, innkjøp Kanadiske kjæledyrmedisiner er en dårlig idé, og en som frarådes av FDA.

Man kan også spørre, er Canada Vet Express legit? Canada Vet Express har fått en vurdering på 3,5 av 5 bein av 13 hundekritikere på BringFido. Jeg har ingen problemer med dem, det er de pålitelig og enkel å bruke, prosessen er anstendig og produktene deres fungerte for hundene mine. Jeg har brukt dem mer enn en gang. Jeg føler at disse menneskene er pålitelige.

Er PetCareRx dessuten anerkjent?

PetCareRx har en forbrukervurdering på 3,62 stjerner fra 217 anmeldelser som indikerer at de fleste forbrukere generelt er fornøyd med sine kjøp. PetCareRx er også åttende blant Pet Meds -nettstedene.

Selger Costco apotek kjæledyrmedisiner?

Costco apotek utlever nå vanlige reseptbelagte legemidler til din kjæledyr til en stor verdi.

Anbefalt: