Hva er bruken av Bilva Leaf?
Hva er bruken av Bilva Leaf?

Video: Hva er bruken av Bilva Leaf?

Video: Hva er bruken av Bilva Leaf?
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, Juni
Anonim

Bael er en plante. Den umodne frukten, roten, blad , og gren er brukt å lage medisin. Bael er brukt for forstoppelse, diaré, diabetes og andre tilstander, men det er ingen gode vitenskapelige bevis som støtter disse bruker.

Med tanke på dette, hva er fordelene med Bel Patra -blader?

Ifølge Ayurveda også, bel blad er fullpakket med mange medisinske og helbredende egenskaper. De blader er antibakterielle, soppdrepende. Trifoliatformen betyr de tre komponentene eller 'gunas', nemlig Sattva, Rajas og Tamas.

Er Bael blad også spiselig? Fruktene, blader , kvister og rot av Bael -treet brukes medisinsk. De tre regnes for å være hellig av hinduer. De oransje fruktene har en aromatisk, smakfull gul fruktkjøtt som spises enten fersk eller tørr. De blader og små skudd spises som salatgrønt.

På samme måte kan man spørre, hva er Bael leaf på engelsk?

Aegle marmelos L., kjent som bael (eller bili eller bhel), også bengalsk kvede, gyldent eple, japansk bitter appelsin, stein eple eller tre eple, er en art av tre hjemmehørende i det indiske subkontinentet og Sørøst -Asia. De tre regnes som hellig av hinduer.

Hva er Vilva Leaf?

Bilvaor Vilvam blad er den blad av Koovalam -treet. Dette blad er trifoliat og antas at disse tre betyr for de tre øynene til Lord Shiva av noen, mens noen betyr at det er de tre herrene, Brahma, Vishnu og Shiva. Dette hellige blad har beskrivelser i Shiva Purana og Skanda Purana.

Anbefalt: