Innholdsfortegnelse:

Hvordan fikser jeg hoftesmerter i IT -båndet?
Hvordan fikser jeg hoftesmerter i IT -båndet?

Video: Hvordan fikser jeg hoftesmerter i IT -båndet?

Video: Hvordan fikser jeg hoftesmerter i IT -båndet?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Juni
Anonim

Skumrulle: Legg sidelengs på en skumrulle og rull frem og tilbake fra de På toppen av de kne til de bunnen av hoften . Metzl anbefaler løpere å gjøre dette hver dag i to eller tre minutter på hver side for å bryte opp de stramt kjøtt-eller så lenge du tåler de ulidelig smerte.

Spørsmålet er også hvordan du behandler en IT -bånds hoftepine?

ITBS -behandling Hvile, is, NSAIDs og aktuelle antiinflammatoriske midler er alle effektive i denne innledende fasen. Noen ganger kan en kortikosteroid injeksjon bidra til å redusere smerte og la en gå videre til neste fase når den brukes med omhu med den forståelse at injeksjonen ikke er det herding de skade.

Også, hvor lenge tar det for å helbrede det? Behandlinger med IT -båndsyndrom kan ta noen uker til et par måneder for å helbrede IT -båndsyndromet fullt ut; fire til åtte uker er vanlig restitusjonstid). Det var forårsaket av overforbruk i utgangspunktet, så det trenger tid å komme seg og slappe av.

Tilsvarende kan IT -båndsyndrom forårsake hoftesmerter?

Den vanligste symptomer av IT bandsyndrom er smerte i det ytre hofte , lår eller kne. De smerte kan være mild og forsvinne etter en oppvarming. Eller smerte kan vær ganske intens og vedvarende under trening.

Hvordan kan jeg få IT -båndsmerter til å forsvinne?

Hvordan aggressivt behandle IT -båndsyndrom

  1. Slutt å løpe. 1 av 6. Løping forverrer ITBS -smerter, vanligvis ved kneinnsettingspunktet, under den akutte skadefasen.
  2. Cross -tog med sykling eller bassengkjøring. 2 av 6.
  3. Masser det skadede området. 3 av 6.
  4. Øk styrken. 4 av 6.
  5. Sov mer. 5 av 6.

Anbefalt: