Hvordan fikser jeg omstartsløyfen på min iPhone 6?
Hvordan fikser jeg omstartsløyfen på min iPhone 6?

Video: Hvordan fikser jeg omstartsløyfen på min iPhone 6?

Video: Hvordan fikser jeg omstartsløyfen på min iPhone 6?
Video: iPhone 6 Plus: Solutions to Fix Apple Logo Stucked in Boot Loop 2024, Juni
Anonim

Å tvinge omstart de iPhone , bør du trykke på og holde inne Hjem og Vekk/Dvale -knappen samtidig. Når du trykker på og holder inne disse knappene til 10 sekunder vil enheten vibrere og avslutte restart loop.

Deretter kan man også spørre, hvordan fikser jeg omstartsløyfen på min iPhone?

Alternativ metode til fikse oppstartssløyfeproblem bruk av DFU -modus Trykk og hold inne strøm og hjem samtidig i 10 sekunder (eller til skjermen blir svart). Trykk og hold inne Power- og Volum opp-knappene samtidig til Apple-logoen vises. Hold inne Volum opp-knappen til den passerer Apple-logoen.

hvorfor starter iPhone på nytt igjen og igjen? Makt starter på nytt enheten din er en av de første og enkleste løsningen du kan prøve for å løse dette problemet. Bare trykk og hold de Hjem -knapp og PÅ/AV -knapp en gang til ca 10 sekunder for hardt nullstille enheten. på iPhone 7/7 Plus, du må trykke og holde inne volum ned og PÅ/AV-knappene samtidig.

Tilsvarende, hvordan får jeg iPhone 6 ut av DFU -modus?

Trinn 2: Trykk på Hjem og Strøm/ Dvaleknapper samtidig i 10 sekunder> Slipp Hjem og Strøm/ Dvaleknapp samtidig. Trinn 3: Trykk på strømknappen umiddelbart og vent til din iOS enheten starter på nytt. Etter det, din iOS enheten vil gå ut av DFU-modus og være i normal tilstand.

Hva betyr Bootloop?

Den midler at en enhet ikke kan fullføre sin oppstartssekvens og dermed starter seg selv på nytt. Når den prosessen gjentar seg selv, har du en støvelløkke.

Anbefalt: