Hva er Limonia sykdom?
Hva er Limonia sykdom?

Video: Hva er Limonia sykdom?

Video: Hva er Limonia sykdom?
Video: BAKHSH PILOV Bukharian jøder 1000 år gammel OPPSKRIFT HVORDAN DU LAGER TILBEREDNING 2024, Juni
Anonim

Lungebetennelse er en infeksjon i lungene med en rekke mulige årsaker. Det kan være alvorlig og livstruende sykdom . Det starter vanligvis med en bakteriell, viral eller soppinfeksjon. Lungene blir betente, og de små luftsekkene, eller alveolene, inne i lungene fylles opp med væske.

Dessuten, hva er Limonia?

Lungebetennelse er en betennelsestilstand i lungene som hovedsakelig påvirker de små luftsekkene kjent som alveoler. Lungebetennelse er vanligvis forårsaket av infeksjon med virus eller bakterier og mindre vanlig av andre mikroorganismer, visse medisiner og tilstander som autoimmune sykdommer.

Ved siden av ovenfor, hva er de tidlige tegnene på lungebetennelse? Tegn og symptomer på lungebetennelse kan omfatte:

  • Hoste, som kan gi grønnaktig, gul eller til og med blodig slim.
  • Feber, svette og rystelser.
  • Kortpustethet.
  • Rask, grunne pust.
  • Skarpe eller stikkende brystsmerter som blir verre når du puster dypt eller hoster.
  • Tap av matlyst, lav energi og tretthet.

Hva er den viktigste årsaken til lungebetennelse?

Lungebetennelse er en lungesykdom preget av betennelse i luftrommene i lungene, oftest på grunn av en infeksjon. Lungebetennelse kan være forårsaket ved virusinfeksjoner, bakterielle infeksjoner eller sopp; sjeldnere av andre årsaker . De mest vanlig bakterietype det forårsaker lungebetennelse er Streptococcus pneumoniae.

Hva er meningen med lungebetennelsessykdom?

Lungebetennelse er en infeksjon i en eller begge lungene. Bakterier, virus og sopp årsaken den. De infeksjon forårsaker betennelse i luftsekkene i lungene, som kalles alveoler. Alveolene fylles med væske eller pus, noe som gjør det vanskelig å puste. Les videre for å lære mer om lungebetennelse og hvordan du skal behandle det.

Anbefalt: