Hvor lang tid er AIT for tannlege?
Hvor lang tid er AIT for tannlege?

Video: Hvor lang tid er AIT for tannlege?

Video: Hvor lang tid er AIT for tannlege?
Video: Mer enn kaffe om Golang. Hvorfor Java-utviklere lærer GO som andrespråk. 2024, Juli
Anonim

Jobbopplæring for a tannlege krever 10 ukers grunnleggende kamptrening og åtte uker med avansert individuell trening, inkludert trening tannlege omsorgsoppgaver. En del av denne tiden blir brukt i klasserommet og en del i feltet.

På samme måte kan man spørre, hvor mye tjener en tannlege i hæren?

Gjennomsnitt OSS. Hærens tannlege årslønnen i USA er omtrent $ 44, 348, som er 7% over den nasjonale gjennomsnitt.

Videre, hvor lang tid er Dental Tech School? Programmer tar ofte ett til to år å fullføre, avhengig av om en student forfølger et sertifikat, diplom eller tilknyttet grad. I tillegg til undervisning i klasserommet, gir de fleste programmene praktiske læringsmuligheter i kliniske omgivelser.

Hva er en tannlege for hæren?

Tannspesialister er viktige medlemmer av hærens tannpleieteam. De bistår hærens tannleger i undersøkelsen og behandling av pasienter, samt hjelp, administrerer tannlegekontorer. Denne jobben, militær yrkesspesialitet (MOS) 68E, er åpen for de uten tannlegegrad.

Hvor lang er 42a AIT?

Jobbopplæring for en spesialist på menneskelige ressurser krever 10 ukers grunnleggende kamptrening og åtte uker med avansert individuell opplæring med instruksjoner på jobb om menneskelige ressurssystemer. En del av denne tiden brukes i klasserommet, og en del foregår i feltet.

Anbefalt: