Hva er SDR 11 CPVC -rør?
Hva er SDR 11 CPVC -rør?

Video: Hva er SDR 11 CPVC -rør?

Video: Hva er SDR 11 CPVC -rør?
Video: CPVC Pipe Fittings SDR11 SDR 13.5 2024, Juli
Anonim

SDR er en metode for vurderingstrykk rør . SDR = D/ S hvor 'D' er den ytre diameteren og 'S' er rør veggtykkelse (mm). An SDR 11 rør er ytterdiameteren 'D' på rør er elleve ganger tykkelsen 'S' på veggediameteren. En høyere SDR betyr, en mindre rør tykkelse med lavere trykk.

Hva brukes SDR 11 -rør til dette?

Mange PE rør produsenter bruk de SDR metode for vurderingstrykk rør . An SDR - 11 betyr at ytterdiameteren (OD) på rør er elleve ganger tykkelsen på veggen. Med en høy SDR forholdet, rør veggen er tynn i forhold til rør diameter.

Vet du også, hva er trykkvurderingen for CPVC -rør? CPVC har en derateringsfaktor på 0,57 ved 54,4 ° C (130 ° F), noe som gjør det trykk vurdert opp til 131,1 psi ved den temperaturen (230 psi x 0,57 = 131,1 psi ).

På denne måten, hva er forskjellen mellom SDR 11 og SDR 17?

For et spesifikt rør med utvendig diameter, jo tykkere veggtykkelse, jo lavere SDR verdi, som betyr a SDR 11 rør har en høyere veggtykkelse enn a SDR 17 rør med lignende utvendige diametre. Den tillatte verdien for ringavbøyning varierer fra en SDR til en annen og rapporteres vanligvis av rørprodusenter.

Hva står CPVC for?

Klorert polyvinylklorid

Anbefalt: