Hvilken klasse medisiner er oseltamivir?
Hvilken klasse medisiner er oseltamivir?

Video: Hvilken klasse medisiner er oseltamivir?

Video: Hvilken klasse medisiner er oseltamivir?
Video: Hva er MS? 2024, Juli
Anonim

Oseltamivir er i en klasse medisiner som kalles neuraminidasehemmere. Det virker ved å stoppe spredningen av influensaviruset i kroppen.

Vet du også, hvilken stoffkategori er Tamiflu?

Tamiflu ( oseltamivir ) er et antiviralt middel medisiner som blokkerer virkningene av influensavirus type A og B i kroppen din. Tamiflu brukes til å behandle influensasymptomer forårsaket av influensavirus hos mennesker som har hatt symptomer i mindre enn 2 dager.

Hva brukes oseltamivir også til? Oseltamivir er brukt for å behandle influensasymptomer forårsaket av influensavirus hos pasienter som har hatt symptomer i mindre enn 2 dager. Det kan også gis for å forhindre influensa hos mennesker som kan bli utsatt, men som ennå ikke har symptomer. Denne medisinen vil ikke behandle forkjølelse.

Man kan også spørre, er Tamiflu en penicillin?

Prøver av " Tamiflu "Kjøpt på Internett har vist seg å inneholde cloxacillin, en type antibiotika som kan ha farlige bivirkninger hos mennesker som er allergiske mot penicillin . Oseltamivir kan også brukes til formål som ikke er oppført i denne medisineringsguiden.

Hva er merkenavnet til oseltamivir?

Oseltamivir . Oseltamivir , selges under merkenavn Tamiflu , er et antiviralt middel medisiner brukes til å behandle og forebygge influensa A og influensa B (influensa).

Anbefalt: