Hvilken klasse medisiner er pramipexol?
Hvilken klasse medisiner er pramipexol?

Video: Hvilken klasse medisiner er pramipexol?

Video: Hvilken klasse medisiner er pramipexol?
Video: Hva er ME? 2024, Juli
Anonim

Pramipexol er i en klasse med medisiner som kalles dopaminagonister . Det virker ved å virke i stedet for dopamin, et naturlig stoff i hjernen som er nødvendig for å kontrollere bevegelsen.

Bare så, er pramipexol kontrollert stoff?

De substans er en urenhet av pramipexol , et antipsykotisk legemiddel regulert under Schedule F til Food and Drug Regulations. Anbefaling: Pramipexol Urenhet V er ikke inkludert i planene til CDSA og er ikke en kontrollert stoff.

For det andre, er pramipexol en muskelavslappende? Pramipexol har noen av de samme effektene som et stoff som kalles dopamin, som forekommer naturlig i kroppen din. Lave nivåer av dopamin i hjernen er assosiert med Parkinsons sykdom. Pramipexol brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom, som stivhet, skjelvinger, muskel spasmer og dårlig muskel kontroll.

Hva er i tillegg Pramipexol -medisiner?

Pramipexol brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom (stivhet, skjelvinger, muskelspasmer og dårlig muskelkontroll). Pramipexol brukes også til å behandle restless legs syndrome (RLS). Bare umiddelbar utgivelse pramipexol ( Mirapex ) er godkjent for å behandle enten Parkinsonsymptomer eller RLS.

Hvor raskt virker pramipexol?

I motsetning til tradisjonelle antidepressiva, er det arbeid direkte gjennom dopamin. Det tar 2-6 uker å arbeid.

Anbefalt: